Jan Wim Kroon Fietsen en e-bikes ter aar fietsenmaker
Vragen of proefrit?
0172 - 603 030
groene hart Nederland
E-bike specialist in het Groene Hart!
 Meer afbeeldingen van Fast Rider stuurtas Excludus Fast Lock

Fast Rider stuurtas Excludus Fast Lock

Productomschrijving Fast Rider stuurtas Excludus Fast Lock

Luxe lichtgewicht

Vertrouwd én vernieuwd, dat gaat op voor de Excludus-serie. Het is een ‘klassieker’ in de FastRider-collectie, en met reden: de Excludus-tassen zijn al jarenlang ongekend populair als luxe lichtgewicht serie. De serie is gerestyled naar de meest recente inzichten, maar is onmiskenbaar Excludus gebleven. Inclusief nieuwe bevestigingssystemen voor nog meer gebruiksgemak.

De lichtgewicht stuurtas Excludus bestond al en heeft nu een upgrade gekregen om de veeleisende fietser nóg beter te bedienen. Zo is er een extra vak gecreëerd voor de mobiele telefoon en heeft hij een frisse look gekregen. Bovendien is de stuurtas verkrijgbaar met de nieuwe inzettas COOL. Deze koeltas past uiteraard precies in de Excludus. Door het nylon materiaal met isolerende folie blijven alle meegebrachte snacks en drank urenlang fris.

Verder zijn de sterke specificaties van deze stuurtas intact gebleven. Dus of je nu woon-werk-bikkel bent of weekendfietser: de Excludus-stuurtas blijft een lichtgewicht topper met slimme opbergmogelijkheden én optimaal gebruiksgemak.

Specificaties


Jan Wim Kroon Tweewielers E-bike specialist in het Groene Hart

Jan Wim Kroon Fietsen is al sinds 1989 een begrip in de regio. Al jaren leveren, repareren en onderhouden wij fietsen aan de inwoners van Ter Aar, Nieuwveen, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Rijnsaterwoude, Leimuiden, Mijdrecht, Uithoorn, De Kwakel, Woubrugge! Wij hebben een uitstekende reparatieservice en een ruime showroom! Ons team van vier vaste mekewerkers met jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en reparatie is u graag van dienst! Met name in de laatste jaren zijn wij ons gaan toeleggen op Elektrische fietsen (E-bikes). Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot officiële FLYER dealer! U vindt op deze website voldoende informatie over deze nieuwe E-bike trend. Graag verwijzen wij u naar ons actuele aanbod van E-bikes.
Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Lees meer over Jan Wim Kroon Tweewielers