Jan Wim Kroon Fietsen en e-bikes ter aar fietsenmaker
Vragen of proefrit?
0172 - 603 030
groene hart Nederland
E-bike specialist in het Groene Hart!

Flyer T8.1

Productomschrijving Flyer T8.1

De T uit de Flyer T-Serie staat voor Tour&Comfort. Bent u meer iemandvoor lange tourtochten, maar wilt u in het dagelijks leven niet afzien van comfort, kwaliteit en dynamiek? Dan is een model uit de T serie wellicht de beste optie.

De fietsen uit de Flyer T-Serie hebben een wat sportievere zitpositie en zijn zeer stabiel. Ook de verende zadelpen en voorvork, het ergonomische stuur en de brede en hoge 28 inch antilek banden zorgen ervoor dat de fiets lekker rijdt. Onder alle omstandigheden. Een fiets met maximale prestatie,s en comfort, dat is de Flyer T-Serie.

De Flyer T-Serie wordt in vier verschillende framematen aangeboden (Dames: 41-45-50-55 cm). Doordat de fiets wordt geleverd in zowel lage als sportieve hogere instap is er voor iedereen een perfect passende Flyer!

Specificaties

Versnelling systeem 8 in naaf nexus premium
Remsysteem magura hydro hs11 velgremmen
Stuurpen verstelbaar speedlifther twist
Zadelpen verend
Wielmaat 28 inch
Accu 15ah 36v li-ion afneembaar 18ah optie
Aandrijfsysteem center motor panasonic
Display digitaal center incl auto mode
Frame maten 45/50/55/60cm (wij hebben alleen nog mt 45 en 50 op voorraad)
Bekijk meer e-bikes!

Jan Wim Kroon Tweewielers E-bike specialist in het Groene Hart

Jan Wim Kroon Fietsen is al sinds 1989 een begrip in de regio. Al jaren leveren, repareren en onderhouden wij fietsen aan de inwoners van Ter Aar, Nieuwveen, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Rijnsaterwoude, Leimuiden, Mijdrecht, Uithoorn, De Kwakel, Woubrugge! Wij hebben een uitstekende reparatieservice en een ruime showroom! Ons team van vier vaste mekewerkers met jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en reparatie is u graag van dienst! Met name in de laatste jaren zijn wij ons gaan toeleggen op Elektrische fietsen (E-bikes). Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot officiële FLYER dealer! U vindt op deze website voldoende informatie over deze nieuwe E-bike trend. Graag verwijzen wij u naar ons actuele aanbod van E-bikes.
Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Lees meer over Jan Wim Kroon Tweewielers