Jan Wim Kroon Fietsen en e-bikes ter aar fietsenmaker
Vragen of proefrit?
0172 - 603 030
groene hart Nederland
E-bike specialist in het Groene Hart!
 Meer afbeeldingen van Merida Speeder 200 2017

Merida Speeder 200 2017

Productomschrijving Merida Speeder 200 2017

De Merida Speeder 200 2017 is een ideale fiets om je snel en comfortabel te verplaatsen. De fiets heeft een snelle geometrie, een licht aluminium frame, smalle bandjes en een prachtige en betrouwbare Shimano afmontage. Wat de Speeder ook zo fijn maakt, is dat hij al klaar is voor spatborden en een bagagedrager. Daardoor is de Speeder niet alleen perfect voor het opbouwen van conditie, maar kan hij ook als woon-werkverkeer of als vakantiefiets aan de slag!

De Merida Speeder 200 2017 is een aluminium model uit de Merida Speeder-collectie. De Speeder 200 is uitgerust met Tektro Vela hydraulische schijfremmen, een 2x9 Shimano Sora afmontage en 32 mm brede banden.

Specificaties

Bekijk meer fietsen!

Jan Wim Kroon Tweewielers E-bike specialist in het Groene Hart

Jan Wim Kroon Fietsen is al sinds 1989 een begrip in de regio. Al jaren leveren, repareren en onderhouden wij fietsen aan de inwoners van Ter Aar, Nieuwveen, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Rijnsaterwoude, Leimuiden, Mijdrecht, Uithoorn, De Kwakel, Woubrugge! Wij hebben een uitstekende reparatieservice en een ruime showroom! Ons team van vier vaste mekewerkers met jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en reparatie is u graag van dienst! Met name in de laatste jaren zijn wij ons gaan toeleggen op Elektrische fietsen (E-bikes). Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot officiële FLYER dealer! U vindt op deze website voldoende informatie over deze nieuwe E-bike trend. Graag verwijzen wij u naar ons actuele aanbod van E-bikes.
Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Lees meer over Jan Wim Kroon Tweewielers