E-bike en fiets reparaties & fietsverhuur in Ter Aar

Reparatie & Onderhoud van Fietsen & E-bikes

In onze moderne werkplaats repareren en onderhouden wij Fietsen en E-bikes. Is er iets stuk aan uw fiets of E-bike? Kom dan langs, wij kunnen uw Fiets vakkundig herstellen. Weet u niet wat er stuk is, wilt u uw fiets laten onderhouden of wilt u vrijblijvend een kostenopgave van uw reparatie? Dan bent u ook van harte welkom! Wij geven u graag antwoord op uw vragen. Ons team van vakkundige medewerkers staat u graag te woord!

e-bike reparatie onderhoud service werkplaats
e-bike reparatie onderhoud service werkplaats

Fietsen verhuur Ter Aar

Wilt u voor één of meerdere dagen fietsen huren om door de prachtige polderlandschappen van Ter Aar, Nieuwkoop, Nieuwveen, Langeraar en omstreken te fietsen? Wij hebben wat u zoekt. Wij verhuren prima fietsen voor een eerlijke prijs!

Kosten fietsen & e-bike verhuur

U kunt tegen de volgende tarieven bij ons een (e)bike huren:

  • verhuur fiets: € 12,50 per dag
  • verhuur e-bike: € 22,50 per dag

Neem voor meer info contact met ons op!

Fietsroutes

In het Groene Hart kunt u heerlijk fietsen! Er zijn erg veel uitgestippelde routes die u kunt fietsen op onze huurfietsen, zoals bijv. de Braassemmermeer fietsroute, fietsroute Nieuwkoopse Plassen, fietsroute Alphen a/d Rijn en de Aarlanderveense Molen Viergang

Fietsen in het Groene Hart

Het Groene Hart is het groene gebied tussen de vier grote steden Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Het gebied wordt gekenmerkt door polderlandschappen, water, oud-Hollandse stadjes en dorpen en de vele boeren bedrijven.